ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ενδεκάδα γεμάτη ταλέντο(vid)

Οι διοργανώσεις των μικρών εθνικών ομάδων, προσφέρονται τα Καλοκαίρια για να δεις και να αξιολογήσεις πράγματα για το ταλέντο κάθε χώρας. Αυτή των Κ21 βέβαια ξεγελά λίγο, μιας και πρόκειται για κύκλο διετίας και κάποιοι παίκτες έχουν μεγαλύτερη ηλικία από άλλους.

Όπως και να χει, με αυτά τα δεδομένα παίζουν όλες και η χώρα που την περιμένουμε να λάμψει είναι η Ισπανία που κατέβαζε άκρως εντυπωσιακή ομάδα. Όπως περιμέναμε τα εγγλεζάκια στο μουντιάλ Κ20 και μας δικαίωσαν, αυτή τη φορά πάμε με τα Ισπανάκια.

Μια ματιά στην ενδεκάδα με την οποία κατέβηκαν στη νίκη τους με 5-0 επί των Σκοπίων αρκεί για να καταλάβει κάποιος τι ποιότητα υπάρχει στην ομάδα.

Ο Αθένθιο που έκανε χατ τρικ στο παιχνίδι πήρε ήδη χρόνο σε τελικό τσάμπιονς λιγκ με τη Ρεάλ και σκόραρε κιόλας.

Ο Σαούλ Νίγκεθ, άνοιξε το σκορ με τα Σκόπια, ήταν βασικός στον αντίστοιχο τελικό του 2016 με την Ατλέτικο.

Ο Έκτορ Μπεγιερίν είναι στην Άρσεναλ και «σφάζεται» με τη Μπαρσελόνα να τον κρατήσει, όντας βασικότατο στέλεχος της εδώ και τρία χρόνια.

Ο Ντένις Σουάρεζ πήρε το Europa με τη Σεβίλλη το 2015, πέρσι έφτασε ημιτελικά με τη Βιγιαρεάλ και φέτος έγραφε συμμετοχές με τη Μπαρσελόνα.

Ο Ντεουλοφέου άφησε την πρέμιερ λιγκ και την Έβερτον για να πάει δανεικός στη Μίλαν και να είναι ο καλύτερος παίκτης της στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Γκαγιά είναι βασικός στη Βαλένθια και επίσης ενδιαφέρθηκε η Μπαρσελόνα.

Ο Σάντρο Ραμίρες ξεκίνησε από τη Μπάρσα, εντυπωσίασε με τη Μάλαγα το 2016-17 και ήδη Έβερτον και Ατλέτικο έκαναν κίνηση για αυτόν.

Ο κεντρικός αμυντικός Χεσούς Βαγιέχο έπαιζε δανεικός από τη Ρεάλ στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και ήδη ειδοποιήθηκε πως οι «Μπλάνκος» αποφάσισαν να τον έχουν στο ρόστερ τους του χρόνου ως αντικαταστάτη του Πέπε.

Ο τερματοφύλακας Αριζαμπαλάγκα είναι στην Μπιλμπάο και φέτος ήταν βασικός σε 23 αγώνες της πριμέρα. Τον ετοιμάζουν για να πάρει τη θέση του Γκόρκα Ιραϊθόθ.

O Μάρκος Γιορέντε ήταν επίσης βασικός με την Αλαβές φέτος, έπαιξε τελικό κυπέλλου και ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τέλος ο Χόρχε Μέρε επίσης έγραψε ήδη συμμετοχές στην πριμέρα με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Απίστευτη ποιότητα και παραστάσεις μαζεμένες σε μια ενδεκάδα για διοργάνωση Κ21, οπόταν δεν μπορεί παρά να είναι το λογικό φαβορί της διοργάνωσης που διεξάγεται στα γήπεδα της Πολωνίας μέχρι τις 30/6.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τελευταία Ενημέρωση

X
X