ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χετάφε για άνοδο

Πολύ περιορισμένη είναι η δράση στην Ευρώπη αυτό το χρονικό διάστημα, εν αναμονή βεβαίως της έναρξης των προκριματικών αγώνων για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Ενδεχομένως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ηπείρου σήμερα, είναι αυτός μεταξύ Χετάφε και Ουέσκα, ο οποίος εντάσσεται στη διαδικασία των αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η γηπεδούχος ομάδα του Χοσέ Μπορντάλας έχει το πλεονέκτημα μιας και θα χάσει το εισιτήριο για τον τελικό μόνο με ήττα. Κι αυτό διότι σε περίπτωση ισοπαλίας και στην ημίωρη παράταση, νικητής θα αναδειχθεί η Χετάφε διότι έχει τερματίσει ψηλότερα από την αντίπαλό της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το «Coliseum Alfonso Pérez» αποτελεί το κάστρο της πάλαι ποτέ αντίπαλου του ΑΠΟΕΛ στα Ευρωπαϊκά κύπελλα, έχοντας χάσει για τελευταία φορά στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Από την άλλη πλευρά η Ουέσκα ψάχνει την υπέρβαση ώστε να διεκδικήσει με τη σειρά της για πρώτη φορά στην ιστορία της, την άνοδο στα σαλώνια της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Το γεγονός ότι κατάφερε να μετατρέψει το 0-2 του 74ου λεπτού στο πρώτο αγώνα, στο τελικό 2-2, της κάνει αισιόδοξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τελευταία Ενημέρωση