ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Μίτσελ δεν χαρίζει!

Καμία όρεξη για αστειάκια δεν είχε η Μάλαγα. Η ομάδα του Μίτσελ «καθάρισε» 2-0 στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας την Γρανάδα και την άφησε στην… εντατική μαζί με την Χιχόν που έμεινε στο 1-1 με την Εσπανιόλ.

Πλάκα στο μίνι-ντέρμπι της Ανδαλουσίας έκανε η Μάλαγα. Η ομάδα του Μίτσελ ήταν πολύ καλύτερη από την Γρανάδα κι έφυγε με το «διπλό» επικρατώντας άνετα 2-0. 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν πολλές ευκαιρίες, όμως ο Οτσόα κρατούσε όρθια την Γρανάδα. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων λύγισε στο 47’ όταν είδε την σουτάρα του Σάντρο να καταλήγει στα δίχτυα του. Η Γρανάδα πίεσε αλλά δεν άγχωσε την Μάλαγα και στις καθυστερήσεις ο Σάντρο ήταν αυτός που έδωσε την χαριστική βολή στην ομάδα του Τόνι Άνταμς. 

Η Γρανάδα είδε την προσπάθειά της για παραμονή να γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, αφού η Χιχόν, έστω κι αν δεν έμεινε ικανοποιημένη, πήρε βαθμό με την ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Εσπανιόλ. Η Σπόρτιγνκ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και λίγο πριν το φινάλε άνοιξε το σκορ με τον Βίκτορ στο 39΄. Στο δεύτερο οι Καταλανοί ισορρόπησαν κι απάντησαν με τον Μορένο στο 55’, ενώ είχαν ευκαιρίες για να φύγουν και με τη νίκη από τον «Μολινό». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής: 

Τρίτη, 25/4 

Σπόρτινγκ Χιχόν – Εσπανιόλ 1-1 
(39' Βίκτορ - 55' Μορένο) 

Γρανάδα- Μάλαγα 0-2 
(47',90+2' Σάντρο) 

Ατλέτικο Μαδρίτης –Βιγιαρεάλ (22:30) 

Τετάρτη, 26/4 

Μπαρτσελόνα – Οσασούνα (20:30) 

Λεγανές – Λας Πάλμας (21:30) 

Βαλένθια - Σοσιεδάδ (21:30) 

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Ρεάλ Μαδρίτης (22:30) 

Πέμπτη, 27/4 

Αλαβές- Εϊμπάρ (20:30) 

Σεβίλλη –Θέλτα (21:30) 

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μπέτις (22:30) 

 

Πηγή:sport-fm.gr

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τελευταία Ενημέρωση