ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παραμονή με υπογραφή Μίτσελ (vid)

Τα πλάνα της και για την επόμενη σεζόν στη La Liga πρέπει να ετοιμάζει πιο εντατικά από σήμερα η Μάλαγα, καθώς η ομάδα του Μίτσελ, εκμεταλλευόμενη και πάλι την έδρα της επικράτησε της Βαλένθια 2-0 και πήρε αγεφύρωτη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο λεπτό και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 36' με κεφαλιά του Ρέσιο, έπειτα από σέντρα του Οντιβέρος. Μάλιστα, κατάφεραν να «κλειδώσουν» άμεσα το τρίποντο στο 40' με σουτ του Σάντρο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει και στον Μανγκαλά.

Στο β' ημίχρονο η Βαλένθια δεν κατάφερε να απειλήσει επί της ουσίας, παρά μόνο με τον Μανγκαλά στο 87' που σημάδεψε στο δοκάρι.

Εξάλλου, το ματς σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Γκαράι, που αποχώρησε με φορείο λόγω χτυπήματος στο κεφάλι από το σουτ του Σάντρο.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Γιορέντε Ροσάλες, Ερνάντες, Ρίτσα, Καμάτσο, Ρέθιο, Οντιβέρος (72’ Κέκο), Φορνάλς, Τζόνι (59’ Χουάν Κάρλος), Σάντρο (86’ Τσαρλς)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Μίνα, Λάτο, Μανγκαλά, Γκαράι (45’ Ορεγιάνα), Κανσέλο, Πέρες, Παρέχα, Μουνίρ (71’ Νάνι), Σολέρ, Μεδράν (76’ Τζάτζα)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τελευταία Ενημέρωση