ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισπανία: Αντιδρούν οι παίκτες για αγώνα στις ΗΠΑ

Θα γίνει σύσκεψη μεταξύ των αρχηγών των ομάδων

Οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής λίγκας της Ισπανίας κλείνουν μεν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες για να απογειώσουν τα έσοδα του πρωταθλήματος, όμως λογαριάζουν χωρίς τους ποδοσφαιριστές γεγονός που έφερε την αντίδρασή τους.

Η συμφωνία αφορά την εμπορική εκμετάλλευση του πρωταθλήματος στις ΗΠΑ και προνοεί μεταξύ άλλων τη διεξαγωγή ενός επίσημου αγώνα του πρωταθλήματος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Ένωση ποδοσφαιριστών της Ισπανίας εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός πως δεν συμμετείχε στη διαβούλευση για τη συγκεκριμένη συμφωνία και κυρίως για το γεγονός πως θα κληθούν παίκτες να παίξουν αγώνα στης ΗΠΑ χωρίς να ερωτώνται καν αν το επιθυμούν.

Όπως προκύπτει, οι αρχηγοί των 20 ομάδων της λίγκας θα παρευρεθούν σε σύσκεψη στα γραφεία της ένωσης ποδοσφαιριστών για να συζητήσουν το θέμα. Πάντως η αναφορά πως : «μια τέτοια απόφαση που κρατά αποστάσεις από τους φιλάθλους και τους παίκτες, βλάπτει το θέαμα και την ουσία του ποδοσφαίρου», μάλλον μας κάνει σοφότερους για την άποψη που έχουν για πιθανό αγώνα στην Αμερική.

Από πλευράς, η λίγκα δεν σχολιάζει κάτι παραπάνω επί του θέματος τονίζοντας πως δεν έχουν ληφθεί οι αποφάσεις ως προς το πότε θα γίνει ο αγώνας στις ΗΠΑ και ποιο παιχνίδι θα είναι.

Ισπανία: Τελευταία Ενημέρωση

X