ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Πυρά» κατά του Σωκράτη από τον βοηθό του Μπος: «Περιμέναμε περισσότερα, μας απογοήτευσε»!

Φταίνε όλοι, πλην του ίδιου και του Πίτερ Μπος… 

Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα από τις πρωτοφανείς δηλώσεις του Χέντρι Κρίζεν, για την αγωνιστική καθίζηση της Ντόρτμουντ -που οδήγησε στην αποπομπή του ολλανδικού δίδυμου από τον πάγκο της! 

Μιλώντας στο tubantia, ο 53χρονος, που ακολουθεί παντού τον Μπος, ως βοηθός, προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η Μπορούσια πήρε την κατιούσα από τον Οκτώβριο και μετά, με αποκορύφωμα, φυσικά, το σερί δέκα αγώνων, με μόλις μία νίκη, σε όλες τις διοργανώσεις. 

Και ουσιαστικά, κύριος υπεύθυνος για την κατρακύλα των Βεστφαλών ο Κρίζεν θεωρεί πως είναι ο… Σωκράτης Παπασταθόπουλος! 

«Όσο περίεργο και αν φαίνεται, όλα πήραν την κάτω βόλτα όταν τραυματίστηκε ο αμυντικός Γιούκας Πίστσεκ. Είχε τους παίκτες στο πλευρό του, ήταν ενθουσιώδης, αλλά χτύπησε και τον αντικατέστησε ο Παπασταθόπουλος. 

Περιμέναμε περισσότερα από τον Σωκράτη. Ήταν ο δεύτερος αρχηγός μας και έπρεπε να δείξει ηγετική παρουσία. Αντιθέτως, μας απογοήτευσε
», ήταν τα λόγια του Κρίζεν, ο οποίος συνέχισε να… εξαπολύει πυρά: «Ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί ήθελαν να παίζουμε πιο χαμηλά, οι μέσοι και οι επιθετικοί θεωρούσαν ότι το παιχνίδι μας ήταν καλό και ήθελαν, απλά, να παίζουν μπροστά. 

Είχαμε ένα γκρουπ 27 παικτών, που ήταν πολύ μεγάλο. Βάζεις τους 11, οι υπόλοιποι σχεδόν όλοι είναι δυσαρεστημένοι. 

Η αναστάτωση αυξάνεται και προκύπτουν κλίκες
»! 

Μόνο που ξέχασε να κάνει την αυτοκριτική του ο Κρίζεν… 

www.sport-fm.gr

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Τελευταία Ενημέρωση

X