ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντόρτμουντ: Ο επίλογος στο κεφάλαιο Μπός

Η πορεία της Ντόρτμουντ σαφώς και δεν είναι αυτή που όλοι θα περίμεναν και φυσικά θα ήθελαν

Η πορεία της Ντόρτμουντ σαφώς και δεν είναι αυτή που όλοι θα περίμεναν και φυσικά θα ήθελαν. Το να τερματίζεις σε όμιλο του Champions League στην 3η θέση με μόλις 2 βαθμούς, δεν αντιστοιχεί στην ποιότητα των Γερμανών. Ακόμη χειρότερα τον δυσκολεύεται να κάνει τα βασικά στο πρωτάθλημα και να αγνοεί τι σημαίνει καλός αγώνας και καθαρό αποτέλεσμα, είναι κάτι που δεν μπορούν να ανεχθούν ούτε καν οι Γερμανοί.

Η σημερινή ήττα από την Βέρντερ Βρέμης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σύμφωνα με την Bild και αύριο ο Μπος θα αποχαιρετήσει την ομάδα και θα επιστρέψει στην Ολλανδία. Μάλιστα ακόμη και ο ίδιος πλέον το αναγνωρίζει. Σήμερα δήλωσε πως όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα πρέπει να κερδίζεις. Αν δεν το κάνεις αυτό κάποια στιγμή θα το πληρώσεις. Παράλληλα ο ίδιος σημείωσε πως αυτό μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.

Το μεγαλύτερο πάντως πρόβλημα για τους Γερμανούς είναι πως εδώ και καιρό δεν αλλάζει κάτι. Ο Μπος επιμένει στο ίδιο σύστημα, στην ίδια τακτική και την πατά με τα ίδια λάθη. Έτσι φαίνεται πως στην τελική ο ίδιος πέρασε τη «θηλιά» γύρο από τον λαιμό του. «Εις αύριον τα σπουδαία» λοιπόν σύμφωνα πάντα με τους Γερμανούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Τελευταία Ενημέρωση

X