ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aπόδραση! (vid)

Με γκολ του Γκερέιρο στο 87ο λεπτό η Ντόρτμουντ απέδρασε από το «Μπορούσια Παρκ» με 3-2 απέναντι στη Γκλάντμπαχ και ανέβηκε ξανά μπροστά από τη Χόφενχαϊμ στην 3η θέση. 

Απίθανο παιχνίδι με διπλή ανατροπή και τη Ντόρτμουντ να παίρνει στο φινάλε μια μεγάλη νίκη που την φέρνει ξανά μπροστά από τη Χόφενχαϊμ έναν πόντο, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε στη Γερμανία, με το εκτός έδρας 3-2 απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Ήρωας της τελευταίας στιγμής ο Γκερέιρο που με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάστρο. 

Ο Μάρκο Ρόις στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Πούλισιτς από τον Νταχούντ. Το ματς έφερε στα ίσια ο Στιντλ μετά από ασίστ του Χαν για να ισοφαρίσουν τα «πουλάρια» σε 1-1. Το προβάδισμα στην Γκλάντμπαχ χάρισε ένα αυτογκόλ του Σμέλτσερ μετά από προσπάθεια του Βεντ, για να γυρίσουν το ματς προσωρινά οι γηπεδούχοι. 

Η Ντόρτμουντ όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη. Μετά από ασίστ του Ντεμπελέ, ο Ομπαμεγιάνγκ που πέρασε σαν αλλαγή ένα λεπτό νωρίτερα, αντί του Ρόις, έγραψε το 2-2, ενώ το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Τούχελ διαμόρφωσε ο Γκερέιρο με κεφαλιά στο 87’. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Τελευταία Ενημέρωση