ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύνδεση με τζιχαντιστές ερευνά η αστυνομία!

Το σενάριο να υπάρχει σύνδεση του χτυπήματος στο πούλμαν της Ντόρτμουντ με το Ισλαμικό Κράτος ερευνούν οι γερμανικές Αρχές. Αναφορές στην επιστολή για το χτύπημα των Χριστουγέννων. 

Επιστολή στην οποία γίνεται ανάληψη του χτυπήματος στο πούλμαν της αποστολής της Ντόρτμουντ βρήκε η γερμανική αστυνομία, που πλέον ερευνά όλα τα πιθανά σενάρια, χωρίς να αποκλείεται το τρομοκρατικό χτύπημα και η σύνδεση με τον ISIS. 

Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, αλλά και το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, η γερμανική αστυνομία ερευνά το σενάριο να υπάρχει σύνδεση του χτυπήματος με τζιχανιστές. 

Εκείνο που οδηγεί τις Αρχές στο να ερευνήσουν αυτή την πιθανότητα, είναι οι αναφορές που γίνονται στην επιστολή που βρέθηκε στο τρομοκρατικό χτύπημα που συγκλόνισε το Βερολίνο τα περασμένα Χριστούγεννα, καθώς και την στάση του γερμανικού κράτους απέναντι στο Ισλαμικό Κράτος. 

Μέχρι τώρα πάντως και ενώ το ματς είναι προγραμματισμένο για σήμερα το απόγευμα στις 19.45 ώρα Ελλάδος, οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν κάνει επίσημη αναφορά για τρομοκρατική ενέργεια, παρά το γεγονός πως εκεί οδηγούν όλα τα στοιχεία.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Τελευταία Ενημέρωση