ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Απλά περιμένουμε για τη θεραπεία του...»

Οι διαταραχές στον μεταβολισμό του Μάριο Γκέτσε τον έχουν θέσει εκτός υποχρεώσεων της Μπορούσια Ντόρτμουντ για άγνωστο χρονικό διάστημα, και ο πατέρας του 24χρονου Γερμανού μεσοεπιθετικού, Γιούργκεν Γκέτσε μίλησε στην «Bild» για το πρόβλημα υγείας του γιου του.

«Αυτή τη στιγμή ο Μάριο είναι εντάξει αλλά δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που να μπορεί να κάνει εκτός από το να κάθεται σπίτι και να περιμένει. Δεν υπάρχει πλάνο για τη θεραπεία και η αγωγή που θα ακολουθήσει θα αποφασιστεί σύντομα. Πρέπει όλοι να είμαστε υπομονετικοί», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του άτυχου Γκέτσε.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, κάλυψε τον ποδοσφαιριστής του λέγοντας ότι θα τον περιμένει για να γίνει ξανά σημαντικός παίκτης για την ομάδα όταν επιστρέψει, αδιαφορώντας έτσι για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μη επιστροφή του Γερμανού σε κορυφαίο επίπεδο.

Η Μπορούσια, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με τρεις σερί νίκες στη Bundesliga σκοράροντας 12 γκολ σε αυτά τα ματς, υποδέχεται την Τετάρτη (08/03) την Μπενφίκα στη ρεβάνς του 1-0 των Πορτογάλων για τους «16» του Champions League, χωρίς να έχει στη διάθεσή της το μεγάλο της αστέρι, Μάρκο Ρόις.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Τελευταία Ενημέρωση