ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά θα ζητήσει για Πιέρ

Η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στη Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με τον γερμανικό σύλλογο να ορίζει... τιμή εκκίνησης για τον παίκτη.

Οι Μαδριλένοι θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήση του Γκαμπονέζου επιθετικού, ο οποίος θέλει σαν τρελός να φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας» και δεν το κρύβει. Κάθε άλλο, μάλιστα, αφού σε κάθε ευκαιρία θυμάται τον παππού του, ο οποίος θέλει να τον δει να αγωνίζεται στη Ρεάλ.

Για να γίνει, βέβαια, η μεταγραφή θα πρέπει να συναινέσει και η Ντόρτμουντ, καθώς ο Ομπαμεγιάνγκ δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου γνωρίζει ότι δεν μπορεί να πει «όχι» αν ο παίκτης τα βρει με τους Ισπανούς, ωστόσο είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να τον... ξεπουλήσει.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, λοιπόν, η Ντόρτμουντ θα ζητήσει 70 εκατομμύρια ευρώ από τη Ρεάλ για τον Ομπαμεγιάνγκ. Το ποσό αυτό, εκτιμούν οι Γερμανοί ότι, ανταποκρίνεται στην αξία του παίκτη.

Η Ντόρτμουντ, μάλιστα, φέρεται να έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Γκαμπονέζου. Πρόκειται για τον επιθετικό της Αθλέτικι Μπιλμπάο Ινιάκι Γουίλιαμς, για τον οποίο εκτιμάται ότι θα δώσει στους Βάσκους ποσό 50 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X