ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γκέτσε: Έκανα μεγάλο λάθος το 2013

Η επιστροφή του Μάριο Γκέτσε στη Βεστφαλία και την Ντόρτμουντ ελπίζει να τον «αναγεννήσει» ποδοσφαιρικά, μετά από μια περίοδο αγωνιστικής στασιμότητας στην Μπάγερν.

Με αφορμή λοιπόν το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες για το γερμανικό Σούπερ Καπ την προσεχή Κυριακή, στις 14 Αυγούστου, ο 24χρονος μέσος δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την προ τριετίας αποτυχημένη μεταγραφή του.

«Είμαι έτοιμος και θέλω να παίξω το συντομότερο δυνατόν. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θέλουμε πολύ να το κερδίσουμε. Ελπίζω πως το αθλητικό σκέλος θα είναι στο επίκεντρο, αν και σίγουρα θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα.

Με τις εμπειρίες που διαθέτω τώρα, θα αποφάσιζα να φύγω πολύ αργότερα τότε, ήθελα ωστόσο να πάρω το ρίσκο εκείνη τη χρονική στιγμή και να κάνω το βήμα για το παραπάνω επίπεδο. Κοιτάζοντας πλέον πίσω, θα έπαιρνα μια τελείως διαφορετική απόφαση τότε».

Ο απολογισμός του Μάριο Γκέτσε στην τριετή παρουσία του στο Μόναχο ήταν 73 συμμετοχές και 22 γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν στη Μπουντεσλίγκα, χωρίς να καταφέρνει πάντως να σταθεροποιηθεί στη βασική εντεκάδα και να πείσει για την αξία του.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Τελευταία Ενημέρωση