ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μπάγερν: Αποφάσισε να κρατήσει το Ριμπερί

Θα τους καλέσει για ανανέωση

Το παιχνίδι με το Αμβούργο ήταν βγαλμένο μέσα από τα πλέον «χρυσά» χρόνια της Μπάγερν, καθώς Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν έπαιξαν μαζί και πρωταγωνίστησαν στο ευρύ 6-0. Έβαλε ο Γάλλος δυο γκολ και ο Ολλανδός ένα, αλλά γενικότερα εντυπωσίασαν με όσα έκαναν στο χορτάρι.

Όπως βγαίνει μέσα από το σύλλογο του Μονάχου, παρά τα χρόνια τους, στα 34 ο Ρόμπεν και στα 35 ο Ριμπερί, η απόφαση είναι όπως τους κρατήσουν στην ομάδα για ένα ακόμα χρόνο. Θα τους καλέσουν μέσα στον επόμενο μήνα για τις σχετικές συζητήσεις που αναμένεται να έχουν τυπικό χαρακτήρα.

Ο Ριμπερί είναι από το 2007 στη Μπάγερν, ενώ ο Ρόμπεν αφίχθη το 2009 και δημιούργησαν ένα από τα καλύτερα δίδυμα σε άκρα επίθεσης που είχε ποτέ ο σύλλογος. Πήραν μαζί και το τσάμπιονς λιγκ του 2013.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε σχολίασε σχετικά: «Έχουμε συζητήσει μαζί τους και είπαμε να κάτσουμε στο τραπέζι μέσα στον Απρίλη. Τότε θα δούμε τι θα συμβεί. Αυτό είπαμε και στους δυο και το αποδέχθηκαν. Ξέρουμε πως και οι δυο θέλουν να μείνουν και αν συνεχίσουν να παίζουν όπως το Σάββατο (σ.σ. με Αμβούργο), τότε θα συναντηθούμε για να το συζητήσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X