ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κάτι τρέχει με τον Μάνουελ Νόιερ...

Νόιερ ακούμε και Νόιερ δεν βλέπουμε! Ο Γερμανός τερματοφύλακας είναι τραυματίας από τον περασμένο Σεπτέμβριο και παραμένει... μυστήριο αν θα προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Στις 15 Μαΐου ο Γιόακιμ Λεβ θα ανακοινώσει την αποστολή της εθνικής ομάδας της Γερμανίας για το Μουντιάλ. Σε κάθε άλλη χρονική στιγμή, το πρώτο όνομα που θα ήταν στη λίστα του προπονητή της «νάσιοναλμανσαφτ» θα ήταν αυτό που τερματοφύλακα της Μπάγερν.

Ωστόσο ο Νόιερ... αγνοείται εδώ και σχεδόν 200 ημέρες, δηλαδή από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν τραυματίστηκε και στη συνέχεια υπεβλήθη σε επέμβαση για να αντιμετωπιστει το πρόβλημα στο μετατάρσιου του αριστερού ποδιού του.

Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είχε προσδιοριστεί για τον Ιανουάριο, αμέσως μετά τη χειμερινή διακοπή στη Μπούντεσλιγκα. Ο Νόιερ όχι μόνο δεν έχει γυρίσει στα γήπεδα, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο πια αν θα προλάβει να αγωνιστεί πριν από την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και αν, κατά συνέπεια, θα μπορέσει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X