ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εσπευσμένη εξέταση του Νόιερ για ντόπινγκ

Μπελάδες από το πουθενά απέκτησε ο Μάνουελ Νόιερ...

Μπελάδες από το πουθενά απέκτησε ο Μάνουελ Νόιερ. Ο διεθνής τερματοφύλακας, τον Σεπτέμβριο του 2017 τραυματίστηκε στο γόνατο του αριστερού ποδιού και υποβλήθηκε σε επέμβαση για να καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Την Τρίτη (27/3), ανήμερα των γενεθλίων του, επέστρεψε στις προπονήσεις πιο γρήγορα από ότι ήταν αναμενόμενο.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Μπάγερν αποκάλυψε πως η αποθεραπεία του έγινε τόσο γρήγορα. Μεταξύ άλλων ο 32χρονος τερματοφύλακας είπε: «Δεν ήταν μία θεραπεία αίματος, αλλά μία θεραπεία βλαστικών κυττάρων, τα οποία λαμβάνονται από τον μυελό των οστών και στη συνέχεια εκχυλίζονται στο κόκαλο».

Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο NADA. Ο Γερμανικός οργανισμός αντιντόπινγκ λίγες ώρες μετά τις συγκεκριμένες δηλώσεις επισκέφτηκε τον Νόιερ στο σπίτι του και τον υπέβαλε σε έλεγχο χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αποτελέσματα του. O NADA επιβεβαίωσε το συμβάν, όμως δεν έκανε κανένα άλλο σχόλιο πάνω σε αυτό.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα αποτελέσματα του ελέγχου αναμένονται με ενδιαφέρον, αν και η θεραπεία με βλαστοκύτταρα δεν αντιβαίνει κανένα από τους νόμους περί ντόπινγκ.

Πηγή: Sport24.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X