ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Και ο Κέλσερ στη λίστα της Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου αναζητά τον αντικαταστάτη του Σβεν Ούλραϊχ, με τον τερματοφύλακα της Κολωνίας Τόμας Κέσλερ να προστίθεται στη μακρά λίστα των υποψηφίων.

Με το Μάνουελ Νόιερ κάτω από τα γκολποστ, ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί σχετικά με το βασικό του τερματοφύλακα για τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, το καλοκαίρι οι «Βαυαροί» θα πρέπει να βγουν στη μεταγραφική αγορά προκειμένου να βρουν το Νο2 πίσω από το Νόιερ, μιας και ο Σβεν Ούλραϊχ θέλει να αποχωρήσει προκειμένου να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής είναι αυτό του Σαλβατόρε Σιρίγκου, του Ιταλού που αγωνίζεται δανεικός στην Οσασούνα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Υπάρχει πάντως περίπτωση να βρει η Μπάγερν αυτό που ψάχνει και μέσα από το πρωτάθλημα της Bundesliga στο πρόσωπο του Τόμας Κέλσερ της Κολωνίας.

Όπως αναφέρει η γερμανική «Bild», ο 31χρονος γκολκίπερ της Κολωνίας είναι μεταξύ των υποψηφίων, καθώς πραγματοποιεί αρκετά καλή σεζόν με την ομάδα του, που είναι έβδομη και φλερτάρει με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας χρονιάς.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση