ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρουμενίγκε: «Δεν θα πάρουμε άλλον παίκτη της Ντόρτμουντ»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, ξεκαθάρισε ότι οι Βαυαροί δεν εξετάζουν την μεταγραφή των Κρίστιαν Πούλισιστς, Γιούλιαν Βάιγκλ και Οσμάν Ντεμπελέ, τονίζοντας ότι δεν προτίθενται να κινηθούν για άλλον παίκτη της Ντόρτμουντ.

Tα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί η μετακίνηση των καλύτερων παικτών της Ντόρτμουντ με προορισμό το Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν.

Οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Μάριο Γκέτσε και Μάτς Χούμελς είναι οι χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών της Ντόρτμουντ που μετεγγράφηκαν στους Βαυαρούς, με τις φήμες να θέλουν έναν εκ των Κρίστιαν Πούλισιστς, Γιούλιαν Βάιγκλ και Οσμάν Ντεμπελέ, να μετακινείται στην Μπάγερν το προσεχές καλοκαίρι. Εντούτοις, ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε επισήμανε ότι η ομάδα του δεν προτίθεται να αγοράσει κανέναν από το τρίο της Ντόρτμουντ.

«Έχουμε εξαιρετική σχέση με τη Ντόρτμουντ. Οι μεταγραφικές συναλλαγές μας πραγματοποιήθηκαν εν μέσω πολύ καλού κλίματος χωρίς καμία πίεση. Αυτή η σχέση δεν πρόκειται να αλλάξει».

Έπειτα όταν ερωτήθηκε συγκεκριμένα για το επίμαχο τρίο της Ντόρτμουντ, ο Ρουμενίγκε απάντησε κατηγορηματικά.

«Δεν εξετάζουμε κανέναν από αυτούς Γιατί άλλωστε να τους πουλήσει η Ντόρτμουντ;» .

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X