ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέο συμβόλαιο σε Τιάγκο

Ο Ισπανός μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Τιάγκο Αλκάνταρα, αναμένεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Βαυαρούς μέχρι το 2021, παρά την επιθυμία της Μπαρτσελόνα για επιστροφή του παίκτη στην Καταλονία.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Μπάγερν Μονάχου μέχρι το 2021 και θα γίνει ένας από του πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην ιστορία της Μπάγερν.

Η Μπάγερν προέβη σε αυτήν την απόφαση υπό την απειλή της Μπαρτσελόνα, που επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή του παίκτη στην Βαρκελώνη ενώ το όνομά του είχε συνδεθεί και με τη Μάντσεστερ Σίτι, του πάλαι ποτέ προπονητή του Αλκάνταρα, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Τιάγκο έχει αποκτήσει σημαίνοντα ρόλο στην ομάδα, παρ' όλο που στις δύο πρώτες του σεζόν αγωνίστηκε μόλις 33 φορές λόγω τραυματισμού.

Την περασμένη χρονιά έλαβε συμμετοχή σε 36 αγώνες, ενώ εκτοξεύτηκε επί της θητείας του Κάρλο Ανσελότι. «Το καλό ποδόσφαιρο αρέσει στον Αντσελότι», τόνισε ο Ισπανός χαφ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Για τον προπονητή είναι εξίσου σημαντικός με τον Πίρλο στη Μίλαν. Είναι αυτός που καθοδηγεί την ομάδα, αν και δεν είναι σταρ», επισημαίνει ο Ιταλός δημοσιογράφος Κάρλο Ρίβα.

Για το λόγο αυτό οι Βαυαροί έχουν δρομολογήσει τις κινήσεις τους για την αύξηση των αποδοχών του Τιάγκο, οι οποίες ανέρχονται στις 80 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση