ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ριμπερί: «Όλοι οι ομάδες με ήθελαν»

Πολλοί ήταν οι μνηστήρες του Φρανκ Ριμπερί, το καλοκαίρι του 2008,μεταξύ αυτών οι Γιουβέντους, Μίλαν, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Ο Φρανκ Ριμπερί έχει εν πολλοίς συνδέσει το όνομά του με την Μπάγερν Μονάχου. Το 2008 βρέθηκε πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.Την περίοδο εκείνη η Τσέλσι πρόσφερε στους «βαυαρούς» 65 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον Γάλλο χαφ.

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε επέλεξε να κρατήσει στην ομάδα τον έμπειρο άσο, και η κίνηση αποδείχθηκε θησαυρός καθώς μέχρι σήμερα έχει σκοράρει 109 τέρματα σε 343 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

«Η προσφορά που είχαμε για τον Ριμπερί το 2008 ήταν απίστευτη. Η απόφαση να μην τον πουλήσουμε ήταν ένα επίτευγμα στην ανάπτυξη της Μπάγερν Μονάχου. Αυτή ήταν η στιγμή όπου γίναμε ένας σύλλογος που αγοράζει»., δηλώνει ο ισχυρός άντρας της Μπάγερν.

Ο ίδιος ο Ριμπερί δε διστάζει να...περιαυτολογήσει δηλώνοντας: «Φυσικά και σκέφτηκα να μετακινηθώ. Το 2008 ή το 2009 κάθε σύλλογος με ήθελε: Η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μίλαν ,η Μπάρτσα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκ των υστέρων πρέπει να ευχαριστήσω τον Ούλι

Χένες και τον Ρουμενίγκε που μου μιλούσαν τακτικά εκείνη τη περίοδο. Βρίσκομαι πια εδώ 10 χρόνια και έχω κερδίσει τα πάντα. Η οικογένειά μου τα πηγαίνει καλά και εγώ είμαι χαρούμενος. Πάντα έλεγα ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι ο τελευταίος μου σύλλογος στην Ευρώπη.

Θα παίζω μέχρι ο αστράγαλος μου ή το γόνατο ή η μέση μου με αποτρέψουν από το να αγωνίζομαι. Εάν μείνω μακριά από τραυματισμούς ίσως έχω ακόμα 2-3 χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο. Έχω μία καλή σχέση με την Μπάγερν. Ίσως γίνω προπονητής αφού κρεμάσω τα παπούτσια μου αλλά στις ομάδες νέων».

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση