ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ματέους: «Δε χωράει στην Μπάγερν ο Μίλερ»

Ο Λόταρ Ματέους δεν άφησε ασχολίαστη την πτωτική πορεία του Τόμας Μίλερ ενώ μίλησε και για τη φετινή Μπάγερν, λέγοντας πως είναι ικανή να κατακτήσει όλους τους στόχους της. 

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα ξεκίνησε αντί του Μίλερ στους δύο πιο κρίσιμους φετινούς αγώνες με Λειψία (3-0) και με Άρσεναλ (5-1). 

Όπως φανερώνουν τα τελικά σκορ, μάλλον έκανε πολύ καλά τη δουλειά του και λογικό είναι να έχει εκτοπίσει τον Γερμανό άσο εκτός βασικής ενδεκάδας. 

Σύμφωνα με τον Γερμανό θρύλο όσο ο Τιάγκο εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, τόσο ο Μίλερ θα μένει εκτός βασικού σχήματος. Επιπλέον υποστήριξε

«Μου αρέσει πολύ σαν παίκτης και γνωρίζω πολύ καλά τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα. Παρ όλα αυτά άμα δε τραυματιστεί κάποιος βασικός παίκτης της ομάδας, δεν υπάρχει θέση για αυτόν στο σύστημα που επιλέγει ο Αντσελότι για τους αγώνες-κλειδιά». 


Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 1990 θεωρεί πως ο Μίλερ δεν είναι στους τέσσερις παίκτες που εκείνος ονομάζει «κομβικούς» για το κυνήγι των στόχων των Βαυαρών. 

Πιο αναλυτικά δήλωσε: «Ο Αντσελότι στηρίζεται περισσότερο στους Ρόμπεν, Τιάγκο και Ριμπερί. Αυτοί πρέπει να παίρνουν τα ηνία των κρίσιμων αγώνων και να δημιουργούν ευκαιρίες που θα κάνει γκολ ο Λεβαντόφσκι». 

Αναφορικά τώρα με τη φετινή Μπάγερν και για το αν είναι ικανή να κατακτήσει το Champions League επισήμανε: «Αυτοί οι τρεις μαζί πίσω από τον Λεβαντόφσκι είναι αξεπέραστοι. Όσο βρίσκονται μαζί στον αγωνιστικό χώρο οι ελπίδες για κατάκτηση του Champions League είναι πολύ περισσότερες από ότι αν ο Αντσελότι δε μπορούσε να υπολογίζει σε έναν από αυτούς». 

Τέλος εξήγησε και τι είναι αυτό που εμποδίζει την κυριαρχία της Μπάγερν στη φετινή Bundesliga επισημαίνοντας: «H Μπάγερν είχε πάντα πρόβλημα με τις άμυνες πέντε ατόμων, καθώς δεν «απολαμβάνουν» τους ίδιους χώρους οι επιθετικοί της όπως έκαναν στον αγώνα με την Άρσεναλ. Αντίθετα, έχουν τέτοια ποιότητα που τις άμυνες τεσσάρων ατόμων μπορούν να τις διασπάσουν ανά πάσα στιγμή». 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση