ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπάγερν… at the buzzer

Όρθια στο Βερολίνο η Μπάγερν Μονάχου! Με τον Λεβαντόφσκι να της δίνει το φιλί της ζωής στην εκπνοή, η πρωταθλήτρια απέφυγε την ήττα από τη Χέρτα (1-1). Πανηγύρισε και λόγω Άιντραχτ η Ντόρτμουντ.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έφυγε ατσαλάκωτη από το Βερολίνο χάρις σε τέρμα του Λεβαντόφσκι στο φινάλε, με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1, περνώντας το… ριμπάουντ από το σουτ του Ρόμπεν μέσα από την περιοχή, ύστερα από στημένη φάση. Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με κοντινή προβολή του Ιμπίσεβιτς στο 21ο λεπτό ύστερα από γέμισμα που έγινε από τα αριστερά.

Έτσι, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι απέφυγε την ήττα, αλλά η Λειψία έχει τη δυνατότητα με νίκη επί της Γκλάνταμπαχ την Κυριακή να την πλησιάσει στους πέντε πόντους.

Τη νίκη της αγωνιστικής σημείωσε η προτελευταία της βαθμολογίας, Ίνγκολσταντ, η οποία πέρασε με το υπέρ της 2-0 από την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης που υποχώρησε στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιξαν από το 34’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Άμπραχαμ, με το σκορ στο 0-1. Με δέκα αγωνίστηκε από το 81’ η Ίνγκολσταντ, εξαιτίας της κόκκινης του Λέκιε.

Από τις κερδισμένες της αγωνιστικής και η Ντόρτμουντ, που κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βόλφσμπουργκ με σχετική ευκολία, επικρατώντας 3-0. Αντίσταση συνάντησε ουσιαστικά μόνος στο πρώτο μέρος, αλλά το αυτογκόλ του Μπρουμά άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Αγκαζέ με τους Βεστφαλούς συνεχίζει ο Χόφενχαϊμ, η οποία επικράτησε 2-0 της τελευταίας, Ντάρμσταντ και έφθασε τους 37 βαθμούς, ευελπιστώντας σε γκέλα της Λειψίας ώστε να την πλησιάσουν.
Σημαντική νίκη από ψυχολογικής πλευράς σημείωσε η Βέρντερ Βρέμης, με το 2-0 στην έδρα της Μάιντς, αλλά της την χάλασε η νίκη της Ίνγκολσταντ, που δεν της έδωσε το δικαίωμα να πάρει σημαντική ανάσα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση