ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κίνηση για Βεράτι

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα η Μπάγερν Μονάχου επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν Μάρκο Βεράτι.

Όπως αναφέρεται στον γαλλικό Τύπο ο Μάρκο Βεράτι βρίσκεται στο «στόχαστρο»της Μπάγερν Μονάχου, με τον γερμανικό σύλλογο να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Ιταλό μέσο.

Με μεγάλο «όπλο» τον τεχνικό Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος επιθυμεί διακαώς την ένταξη του παίκτη στο ρόστερ της ομάδας και έχει αναλάβει προσωπικά να πείσει τον 24χρονο χαφ να μετακομίσει στο Μόναχο, η Μπάγερν πολιορκεί τον ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε δημοσίευμά της η «Le Parisien», υπογραμμίζει την εκτίμηση που έχει προς τον Βεράτι ο προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας, με τον οποίο πρόλαβε να συνεργαστεί τη σεζόν 2012-13 στο πέρασμά του από τον πάγκο των Παριζιάνων.

Ο πρώην προπονητής μεταξύ άλλων των Μίλαν, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι, βλέπει τον βραχύσωμο μέσο ως τον ποδοσφαιριστή που θα πάρει τα κλειδιά της μεσαίας γραμμής της Μπάγερν αρχής γενομένης από την προσεχή σεζόν, αφού το συμβόλαιο του Τσάμπι Αλόνσο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και ο Ισπανός μέσος θα βαδίζει αισίως στα 36.

Γιουβέντους και Ίντερ έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να αποκτήσουν τον Βεράτι και μένει να φανεί εάν ο πρώην παίκτης της Πεσκάρα θα επαναπατριστεί ή θα συναντήσει και πάλι τον «Καρλίτο».

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση