ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με συμπαίχτη την Audi η Μπάγερν

Νέα αγωνιστική χρονιά και νέα αυτοκίνητα για τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου μιας και η Audi είναι ο μεγάλος χορηγός της. Εδώ και 15 χρόνια τέτοια εποχή, οι παίκτες της γερμανικής ομάδας, διαλέγουν ποιο μοντέλο της Audi θέλουν να οδηγούν τους επόμενους 12 μήνες. Συγκεκριμένα, η συνεργασία της Μπάγερν Μονάχου με την Audi ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2002, με τη σεζόν που ξεκινά να είναι η 15η.

Η γερμανική εταιρεία προσέφερε 50 συνολικά αυτοκίνητα στην πρωταθλήτρια ομάδα. Οι παίκτες είχαν το δικαίωμα επιλογής του μοντέλου που θέλουν να οδηγήσουν και οι περισσότεροι από αυτούς προτίμησαν βέβαια τα σπορ μοντέλα της μάρκας.

Οι Franck Ribery, Jerome Boateng, Manuel Neuer και τα υπόλοιπα αστέρια της ομάδας έκαναν την επιλογή τους και –εκ του αποτελέσματος κρίνοντας- τα πιο δημοφιλή μοντέλα είναι τα RS6 και RS7. Συνολικά δεκαπέντε ποδοσφαιριστές της Μπάγερν πήραν τα κλειδιά για κάποιο από τα δύο παραπάνω RS μοντέλα. Πιο «ταπεινός» από όλους αποδείχθηκε το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Renato Sanches, που παρέλαβε ένα Audi A3 Sportback. Ο προπονητής Carlo Ancelotti, οδηγεί ένα Audi A8, ήδη από τον προηγούμενο μήνα. Δημοφιλή ήταν και τα Q7 και A7 Sportback.

Η παράδοση των αυτοκινήτων στους διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστές και παράγοντες της Μπάγερν έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο Ίνγκολστατ στην πλατεία Audi Piazza. Εκεί το αφεντικό της φίρμας, Rupert Stadler, παρέδωσε τα κλειδιά στους παίκτες.

Δείτε το σχετικό video που ετοίμασε η Audi μαζί με τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν:
https://www.youtube.com/watch?v=j3u0YzLVOrc

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X