ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σενάρια επιστροφής στην Μπάγερν

Σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκεται ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ αφού έχει ενημερωθεί από τον Ζοσέ Μουρίνιο ότι δεν υπολογίζεται.

Αρκετές ομάδες έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 32χρονο Γερμανό. Ίντερ, Μίλαν , Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και η Σάλκε σκέφτονται να κάνουν κίνηση ώστε να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Γερμανού άσου.

Τις τελευταίες ώρες όμως υπάρχουν σενάρια που θέλουν τον Σβαϊνστάιγκερ να επιστρέφει στην Μπάγερν. Αυτά τα σενάρια δεν έμειναν ασχολίαστα από τους ανθρώπους των πρωταθλητών Γερμανίας, με τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε να δηλώνει: «Είμαι πεπεισμένος ότι ο Μπάστι δεν θα αγωνιστεί ποτέ σε άλλη γερμανική ομάδα. Σε περίπτωση που θελήσει να συνεργαστεί μελλοντικά με το σύλλογο από κάποιο άλλο πόστο, θα είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε μαζί του».

Ένας πρώην συμπαίκτης του Γερμανού στην Μπάγερν , Φίλιπ Λαμ φαίνεται να είναι υπέρ της επιστροφής του Σβαϊνστάιγκερ στο Μόναχο, λέγοντας: «Είναι σημαντικό να έρχονται στην ομάδα παίκτες αυτού του επιπέδου. Ένας σαν κι αυτόν θα ήταν σημαντικός για μας, αφού ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις στο σύλλογο»

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση