ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μίλερ: «Φέτος θα είναι πιο ωραίο να κερδίσουμε την Ντόρτμουντ»

Στην φετινή ενίσχυση της Ντόρτμουντ αναφέρθηκε ο επιθετικός της Μπάγερν, Τόμας Μίλερ. Μπορεί να αποχώρησαν Χούμελς, Μικιταριάν και Γκουντογκάν από την Μπορούσια, αλλά έγιναν κάποιες εντυπωσιακές μεταγραφές, όπως αυτές των Γκέτσε, Σίρλε και Ντεμπελέ. Ο Μίλερ ανέφερε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι οι αντίπαλοί τους ενισχύθηκαν και ότι αυτό τους δίνει έξτρα κίνητρο.

«Είναι ωραίο όταν συμπαίκτες σου στην εθνική αγωνίζονται στην αντίπαλη ομάδα από τη δική σου. Είναι σημαντικό τόσο για την Μπάγερν, όσο και για την Μπουντεσλίγκα που η Ντόρτμουντ είναι δυνατή», ανέφερε ο Γερμανός στην Sport Bild.

«Τα πήγαν εξαιρετικά την προηγούμενη σεζόν και δεν είναι τυχαίο που έκαναν ρεκόρ πόντων για ομάδα που τερμάτισε δεύτερη», πρόσθεσε. « Έχουν υπογράψει κάποιους παίκτες υψηλού επιπέδου και θα έλεγα ότι δεν είμαστε περισσότερο φαβορί για τον τίτλο από αυτούς. Οι μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ θα τους δώσει μια μεγάλη ώθηση. Αυτή η ενίσχυση της Ντόρτμουντ μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Έτσι, φέτος θα είναι πιο ωραίο να τους κερδίσουμε».

sport-fm.gr

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X