ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ευτυχώς πήραμε τον Ρενάτο Σάντσες πριν το EURO»

Ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε δήλωσε... ανακουφισμένος που η Μπάγερν απέκτησε τον Ρενάτο Σάντσες πριν από το EURO της Γαλλίας.

Και έχει κάθε λόγο να νιώθει έτσι ο πρόεδρος των Βαυαρών καθώς οι πολύ καλές εμφανίσεις του νεαρού Πορτογάλου στα γήπεδα της Γαλλίας θα είχαν... εκτοξεύσει την τιμή του και έτσι θα ήταν πολύ δύσκολα για τη Μπάγερν να τον κάνει δικό της.

Ο γερμανικός σύλλογος έδωσε 35 εκατομμύρια ευρώ στη Μπενφίκα (ποσό που μπορεί να με έξτρα πριμ να γφτάσει τα 80 εκατομμύρια ευρώ) και ο Ρουμενίγκε παραδέχθηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι της Μπάγερν ήταν... προνοητικοί και τυχεροί.

«Μετά το EURO δεν θα είχαμε χρήματα για τον Ρενάτο» είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμενίγκε και συμπλήρωσε: «Δεν με εξέπληξε η παρουσία του στη διοργάνωση. Είναι ένας νεαρός με μεγάλο ταλέντο κι αυτός ήταν ο λόγος που αποφασίσαμε να κινηθούμε και να τον αποκτήσουμε αμέσως πριν από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Δώσαμε αρκετά χρήματα στα τέλη Απριλίου, αλλά τώρα είμαι βέβαιος ότι πολύ δύσκολα θα τον κάναμε δικό μας».

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση