ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν ήρθα για επανάσταση»

24sports team

info@24sports.com.cy

Καμία πρόθεση να αλλάξει την πετυχημένη συνταγή του προκατόχου του δεν φαίνεται να έχει ο Κάρλο Αντσελότι, που παρουσιάστηκε από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, με τα καλύτερα λόγια για τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τόνισε ότι το αγωνιστικό στιλ της ομάδας του δεν θα αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι σχετικές τοποθετήσεις του Αντσελότι:

«Νομίζω ότι ο φίλος μου ο Γκουαρντιόλα έκανε σπουδαία δουλειά τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να λάβω υπόψιν τα χαρακτηριστικά των παικτών, αλλά δεν ήρθα εδώ για να κάνω επανάσταση. Η δουλειά που έκανε ο Γκουαρντιόλα εδώ ήταν φανταστική και θέλω να ακολουθήσω το στιλ του. Γνωρίζω πολύ καλά ότι η Μπάγερν θέλει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Λατρεύω να παίζω επιθετικό ποδόσφαιρο, έχω φανταστικούς παίκτες και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Δεν νομίζω ότι το αγωνιστικό μας στιλ θα αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρσι. Οι παίκτες είναι, λίγο-πολύ, οι ίδιοι και το σύστημα επίσης.

Έχουμε πάρει φανταστικούς παίκτες φέτος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η Μπάγερν είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Έχουν μεγάλη παράδοση και ιστορία και θέλω να ακολουθήσω αυτή τη γραμμή».

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X