ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κλέβει» Ιμπραΐμοβιτς (;)

Κι ενώ φαινόταν δεδομένο ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τώρα γίνεται λόγος για σφήνα της Μπάγερν!

Ο Κάρλο Αντσελότι, βέβαια, έχει πει εδώ και αρκετές ημέρες ότι οι μεταγραφές των Βαυαρών εν όψει της νέας σεζόν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά να έχεις διαθέσιμο τον Σουηδό επιθετικό και να μην κάνεις κίνηση; Δύσκολο!

Δημοσιεύματα στη Γερμανία, λοιπόν, κάνουν λόγο για επαφές της Μπάγερν με τον Ιμπραΐμοβιτς, με τον οποίο θέλει να αντικαταστήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε περίπτωση που ο Πολωνός καταλήξει φέτος το καλοκαίρι στη Ρεάλ.

Καθώς επίσημες ανακοινώσεις για την επόμενη ομάδα του ποδοσφαιριστή δεν υπάρχουν, ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Mirror» επιβεβαιώνει ότι όντως οι Γερμανοί μπήκαν στο... κυνήγι του Ιμπραΐμοβιτς, καθώς θεωρούν ότι με τη δική του παρουσία μπορούν μετά από αρκετά χρόνια να «χτυπήσουν» και πάλι το Τσάμπιονς Λιγκ, η κατάκτηση του οποίου είναι βασικός στόχος για τη νέα σεζόν. 

Ο ίδιος ο Αντσελότι φέρεται να είναι αυτός που έπεισε την διοίκηση της Μπάγερν να κάνει κίνηση για τον Σουηδό, τον οποίο εκτιμά απεριόριστα και με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην Παρί Σεν Ζερμέν.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση