ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χρυσώνει» τους παίκτες του ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα ο Σαββίδης

Ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος δίνει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ετοιμάζεται να πριμοδοτήσει με τεράστιο ποσό την ομάδα.

Τεράστιο πριμ στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που καταφέρουν να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζεται έτοιμος να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την εφημερίδα της Θεσσαλονίκης Forza

«Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν έκρυψε ποτέ ότι η κατάκτηση του τίτλου, αποτελεί διακαή του πόθο. Γεγονός που αποδείχθηκε και από την μεταγραφική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ στο φινάλε της περιόδου, που κόστισε μια... μικρή περιουσία.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι διατεθειμένος να διαθέσει ένα τεράστιο ποσό για να ανταμείψει τους παίκτες, δίνοντας τους ένα έξτρα κίνητρο για να κόψουν πρώτοι το νήμα του φετινού μαραθωνίου στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της FORZA, το θέμα του πριμ συζητήθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος ενημέρωσε τους στενούς του συνεργάτες για τις προθέσεις του, που προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση. Χαρακτηριστικά ζήτησε να μεταφερθεί στους παίκτες ότι το ποσό που θα μοιραστούν αν καταφέρουν να φέρουν το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη, δεν θα έχει προηγούμενο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, στην επόμενη του επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη, θα είναι σε θέση να ανακοινώσει (προκειμένου να ενημερωθούν και οι παίκτες επίσημα), για το συνολικό ποσό που θα διαθέσει για την επίτευξη του στόχου.

Αυτό, που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι, η αναφορά γίνεται για το έξτρα πριμ, που θα διατεθεί ως κίνητρο. Τα συμβόλαια των περισσότερων παικτών, προβλέπουν πριμ από 25% έως 35% (υπάρχουν διαβαθμίσεις ανάλογα με τις συμφωνίες, που έγιναν με τους εκπροσώπους του κάθε ποδοσφαιριστή), επί των χρημάτων που εισπράττουν ετησίως από την ΠΑΕ».

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Σενάριο για Μπεργκ στον ΠΑΟΚ

Σενάριο για Μπεργκ στον ΠΑΟΚ

Φημολογία που θέλει τον Ιβάν Σαββίδη να ετοιμάζει κρούση στον Μάρκους Μπεργκ φέρεται να υπάρχει στη Θεσσαλονίκη
24sports team
 |  ΠΑΟΚ
Σκέψεις για Ουέλιτον στον ΠΑΟΚ

Σκέψεις για Ουέλιτον στον ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού Ουέλιτον, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει μείνει ελεύθερος από την Καϊσέρισπορ, φέρονται ...
 |  ΠΑΟΚ