ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σαββίδης: «Να θωρακίσουμε με τον κόσμο την ομάδα, υπάρχουν κίνδυνοι προβοκάτσιας»

Η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη προς τους συνεργάτες του μετά το τέλος του ντέρμπι και η εντολή για θωράκιση της ομάδας μαζί με τον κόσμο, ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης με την χθεσινή εμφάνιση των παικτών του Δικεφάλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα όμως, ο ισχυρός άντρας των «ασπρόμαυρων» έμεινε ικανοποιημένος από την άψογη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι, κάτι που μετέφερε στους συνεργάτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να μετέφερε προς τους άμεσους συνεργάτες του πως ο κόσμος των «ασπρόμαυρων» είχε καταπληκτική συμπεριφορά και η Τούμπα ήταν άψογη καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα όμως επειδή πέρυσι υπήρξαν αρκετά σκηνικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, σημείωσε πως δεν πρέπει κανείς να εφησυχάσει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και πως θα πρέπει ο σύλλογος μαζί με τον κόσμο να θωρακίσει την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
«Οι κίνδυνοι προβοκάτσιας υπάρχουν παντού και ο στόχος είναι πολύ μεγάλος για να επιτρέψουμε ως οικογένεια να μας δημιουργήσουν προβλήματα» φέρεται να είπε προς τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά.

Αναμφίβολα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται πως υπάρχει ακόμα μεγάλος δρόμος ώστε να φτάσουν οι «ασπρόμαυροι» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και επιθυμεί μαζί με τον κόσμο να προστατέψει τους παίκτες στα εξωαγωνιστικά ζητήματα, ώστε οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου να συνεχίσουν χωρίς προβλήματα τη… μάχη τους.

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Η σύσκεψη για τη Νέα Τούμπα

Η σύσκεψη για τη Νέα Τούμπα

Δρομολογούνται οι εξελίξεις στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου σήμερα θα πραγματοποιηθεί ...
 |  ΠΑΟΚ