ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΠΑΟΚ: Νέο κεφάλαιο στο σίριαλ «Βέρνμπλουμ»

Οι Ρώσοι στέλνουν τον Σουηδό μέσο (ξανά) στη Θεσσαλλονίκη

Κυριάκος Τοφή

Σε θετική εξέλιξη στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Πόντους Βερνμπλουμ αναφέρεται η ιστοσελίδα sport-fm.gr, η οποία επικαλείται δημοσίευμα της Sport Express, βάση του οποίου ο Σουηδός μέσος είπε το «ναι» στους περσινούς κυπελλούχους. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΤΣΚΑ Μόσχας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη πρόσφατα και παρόλο που φάνηκε να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για διαπραγματεύσεις, η σύζυγός του ήταν αυτή που έκλεισε, προσωρινά έστω, την πόρτα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα λοιπόν με το νέο επεισόδιο στο «καλοκαιρινό σίριαλ», ο Πόντους Βέρνμπλουμ ενημέρωσε την πλευρά του ΠΑΟΚ ότι αποδέχεται το τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 3,6 εκατομμυρίων ευρώ με προϋπόθεση να συζητηθούν κάποιοι επιπλέον όροι. Για τον 32χρονο μέσο είχε εκταμιεύσει τον Ιανουάριο του 2009 ένα ποσό της τάξης των δυόμιση εκατομμυρίων ευρώ η ολλανδική Άλκμααρ για να τον αποκτήσει, το οποίο απόσβευσε και με το παραπάνω 3 χρόνια αργότερα όταν τον πώλησε στην ΤΣΚΑ Μόσχας για τρία εκατομμύρια.

Πλέον το «μπαλάκι» βρίσκεται ξανά στο στρατόπεδο της ελληνικής ομάδας, η οποία καλείται να αποφασίσει εάν θα καλέσει ξανά τον Σουηδό στη Θεσσαλονίκη για περαιτέρω διαπραγματεύσεις.

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί ως το τέλος...»

ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί ως το τέλος...»

Μήνυμα ενότητας ως το φινάλε της σεζόν έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ...
 |  ΠΑΟΚ
X