ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μίλησα με Σαββίδη για Μακ»

Στο… φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Ρόμπερτ Μακ αναφέρθηκε ο αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ, Κονσταντίν Σαρσάνια, τονίζοντας ότι παίζει το ενδεχόμενο να γίνει η μετακίνηση είτε με τη μορφή δανεισμού με κανονική μεταγραφή. 

Εξήγησε, μιλώντας στον «Metropolis», τον λόγο για τον οποίο δύσκολα θα χωρέσει ο Σλοβάκος επιθετικός στο ρόστερ της ομάδας του και μίλησε και για την υπόθεση του πορτιέρο της ρώσικης ομάδας και πρώην της Ξάνθης, Γιούρι Λοντίγκιν. 

Αναλυτικά μίλησε για: 

-τον Μακ και το μέλλον του: «Ο Ρόμπερτ Μακ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Η Ζενίτ αποφάσισε με την έλευση του νέου προπονητή, Ρομπέρτο Μαντσίνι να πάει σε ισχυροποίηση της ομάδας. Υπάρχει ένας κανονισμός εδώ ότι πρέπει να υπάρχουν πέντε Ρώσοι στην ενδεκάδα, οπότε υπάρχει στόχευση να αποκτηθούν Ρώσοι. Δεν θέλουμε όμως ο Μακ να μείνει ανενεργός για αυτό συζητάμε να πάει δανεικός ή ακόμη και να πουληθεί. Στη θέση του Μακ έχουμε τέσσερις Ρώσους παίκτες». 

-το αν συζήτησε με τον ίδιο τον Σαββίδη και αν μιλάμε για δανεισμό ή πώληση: «Μίλησα με τον Ιβάν Σαββίδη και συζήτησα το θέμα. Ενδιαφέρεται να πάρει τον παίκτη, έγινε συζήτηση και για τις δύο προοπτικές και θα μεταφέρω αυτή τη συζήτηση στο δ.σ. το απόγευμα. Δε θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, ούτε αν θα καλύψει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο ο ΠΑΟΚ». 

-το αν μίλησε και με τον κ. Μίχελ και πότε θα παρθεί η οριστική απόφαση: «Μίλησε και με τον κ. Μίχελ, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω το αντικείμενο της συζήτησης. Εχουμε επαφή και με τον Μακ και με τον ατζέντη του, που περιμένει. Υπάρχει μία ακόμη πρόταση για τον Μακ. Η απόφαση δε θα πάρει την απόφαση σήμερα, αλλά από βδομάδα». 

-το αν έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και το όνομα του Λοντίγκιν: «Θα μπορούσε να είναι κι αυτός μια μεταγραφή, όμως δεν μπορούμε να τον αφήσουμε. Ίσως στα τέλη του επόμενου μήνα θα μπορούσε να γίνει κάτι, οπότε η κουβέντα αυτή τη στιγμή αφορά μόνο στον Μακ».

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση