ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Οτσόα ή Ρέι», το δίλημμα του Σαββίδη

Ανάμεσα στον Γκιγιέρμο Οτσόα και τον Ροντρίγκο Ρέι φαίνεται πως είναι ο ΠΑΟΚ όσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Παναγιώτη Γλύκο όταν εκείνος επιστρέψει στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Την απόφαση για την απόκτηση του Μεξικανού ή του Αργεντινού γκολκίπερ φαίνεται πως θα βάλει ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς για τον Οτσόα είναι πιο περίπλοκα, καθώς έχει πάρα πολλές προτάσεις στα χέρια του και διαπραγματεύεται με τα δικά του δεδομένα την μεταγραφή του.

Όσον αφορά τον Ρέι, πληροφορίες τον θέλουν να έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο και περιμένει να έχουν θετική κατάληξη οι διαπραγματεύσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Γοδόι Κρουζ.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς κινούνται για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τους, με τον Μπεζναμίν Αντρέ της Ρεν να είναι ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα.

Η γαλλική ομάδα εκτιμά τον 26χρονο χαφ με 1,9 εκατ. ευρώ, αλλά η συγκεκριμένη υπόθεση θα προχωρήσει μόνο αν υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον Γκόικο Τσίμιροτ για τον οποίο δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση