ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μίχελ: «Ναι, θέλουμε τον Βιεϊρίνια»

Τις συζητήσεις που είχε με τον μάνατζερ του Αντελίνο Βιεϊρνία παραδέχθηκε ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος τόνισε πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει χωρίς αμφιβολία θέση στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ

«Είχα μία συνάντηση με τον ατζέντη του. Τα οικονομικά δεδομένα έχουν αναλυθεί και από τις δύο πλευρές, όμως θα πρέπει να μιλήσω με τον ιδιοκτήτη (Ιβάν Σαββίδη) και να πάρουμε μία απόφαση όσον αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση. Κάθε μεταγραφή στο ποδόσφαιρο έχει δύο σκέλη.

Το πρώτο είναι το καθαρά αθλητικό και η ανάλυση που γίνεται για τον κάθε ποδοσφαιριστή που θέλουμε να φέρουμε στην ομάδα. Για μένα ο Βιεϊρίνια είναι ένας παίκτης που έχει θέση στον ΠΑΟΚ και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Το δεύτερο είναι το οικονομικό και εκεί είναι απόφαση της διοίκησης. Η φιλοσοφία μου είναι να μην δίνουμε μεγάλα ποσά στις ομάδες, αλλά στα συμβόλαια τους.

Αυτό που είναι δύσκολο για εμάς δεν είναι οι μισθοί και τα ποσά, αλλά οι φόροι. Η Ελλάδα σε αντίθεση με άλλες χώρες έχει πολύ υψηλή φορολογία. Η εισήγηση μου είναι να τον αγοράσουμε. Ωστόσο δεν είμαι οικονομικός διευθυντής, αλλά αθλητικός διευθυντής».

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση