ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνει τον επόμενο

Δεδομένη θεωρείται η λύση της συνεργασίας του Βλάνταν Ίβιτς με τον ΠΑΟΚ, με τον Σέρβο τεχνικό να συναντιέται εντός της εβδομάδας με τον Ιβάν Σαββίδη. Στις 20 με 25 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία. 

Το θέμα προπονητή βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΟΚ, ύστερα από την απόφαση του Βλάνταν Ίβιτς να υποβάλλει την παραίτησή του στον Ιβάν Σαββίδη. 

Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στην Ήπειρο για ολιγοήμερες διακοπές και αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε… διαζύγιο, το οποίο αναμένεται να επικυρωθεί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Την ίδια ώρα, έχει ξεκινήσει η αναζήτηση του επόμενου προπονητή της ομάδας, με τον Λούμπος Μίχελ να βάζει «φρένο» στις επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και να ψάχνει τον διάδοχο του Ίβιτς. 

Άλλωστε, στις 20 με 25 Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, με φόντο τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τις ημερομηνίες των αγώνων να είναι προγραμματισμένες στις 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου. 

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, ο χρόνος πιέζει τους Θεσσαλονικείς για να βρεθεί ο «εκλεκτός», να προχωρήσουν οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, μάνατζερ και συλλόγους, ώστε η ομάδα να είναι καθώς πρέπει με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση