ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σενάρια για Βιεϊρίνια

Νέα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Αντελίνο Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν στη Γερμανία. 

Σενάρια επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ αναπτύχθηκαν και πάλι στη Γερμανία. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sportbuzzer», το παιχνίδι του Πορτογάλου με την Μπραουνσβάιγκ, όπου σκόραρε και σφράγισε την παραμονή της Βόλφσμπουργκ στην Bundesliga, ενδέχεται να ήταν το τελευταίο του στην ομάδα. 

«Από πέρσι το καλοκαίρι υπήρχαν φήμες για το πιθανό αντίο του Βιεϊρίνια. Ακόμα και τον χειμώνα το θέμα επανήλθε, αλλά ο μικρόσωμος Πορτογάλος παρέμεινε. Τώρα όμως ο Βιεϊρίνια μπορεί να φύγει. Έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά στην Ελλάδα (απ’ όπου κατάγεται η σύζυγός του), η πρώην ομάδα του ΠΑΟΚ ελπίζει ότι ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία θα επιστρέψει», αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Σημειώνεται, δε, ότι ο πιθανότερος λόγος σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Βιεϊρίνια θα είναι ο μικρός χρόνος συμμετοχής του, αφού φέτος ξεκίνησε μόλις 13 φορές βασικός στη Βόλφσμπουργκ. 

Πάντως ο ίδιος ο Βιεϊρίνια απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του μετά το δεύτερο μπαράζ, αρκούμενος να πει: «Για μένα ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γκολ γιατί βοήθησε την ομάδα να μείνει στην Μπουντεσλίγκα. Δεν νίκησα εγώ αλλά όλη η ομάδα».

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση