ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ίβιτς: «Ποτέ δεν πάμε για ισοπαλία»

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναγνώρισε το γεγονός ότι υπάρχει κούραση, όμως τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για τη νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Μιλώντας στη Nova, ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» δήλωσε πως ο ίδιος και οι παίκτες του θα δώσουν μάχη για να διατηρηθούν στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά:

Για την πρώτη θέση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά από τέσσερα παιχνίδια: «Ξέρουμε την διαδικασία. Εχουμε ακόμα δύο παιχνίδια. Είμαστε στη θέση που θέλουμε να είμαστε και θα δώσουμε "μάχη" για να παραμείνουμε εκεί».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πάει για δύο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ: «Κάθε παιχνίδι έχει στόχο την νίκη ο ΠΑΟΚ. Δεν πάμε ποτέ για την ισοπαλία. Αυτό σκεφτόμαστε να κερδίζουμε και έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Γνωριζόμαστε καλά με την ΑΕΚ, έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Υπάρχει κούραση, οι παίκτες δεν είναι τόσο συγκεντρωμένοι όσο σε προηγούμενα παιχνίδια και αυτά επηρεάζουν και τις δύο ομάδες. Είπα όμως είμαστε επαγγελματίες και θα δώσουμε το 100%».

Για το τι θέλει να δει από την ομάδα του: «Οσο πλησιάζει το τέλος είναι επόμενο να δίνουμε το βάρος στην ψυχολογία. Θέλω να δω αυτά που έχω δει στα περισσότερα φετινά παιχνίδια. Να έχουμε όρεξη, διάθεση για τη νίκη και να παίξουμε έξυπνα από την αρχή μέχρι το τέλος».

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X