ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ίβιτς: «Λογικά πέταξα μόνος κάτι από την κερκίδα»

Τα όσα συνέβησαν στην Λεωφόρο αλλά και όσα είπαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του, κλήθηκε να σχολιάσει ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το τέλος του ματς με τον Πανιώνιο, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοση των παικτών του στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν η σημερινή νίκη είναι καταλυτική ώστε να πάρει ο ΠΑΟΚ την πρώτη θέση στα πλέι οφ: «Κοιτάξτε ήταν ένα παιχνίδι, πήραμε τους τρεις βαθμούς και έχουν μείνει άλλα τρία παιχνίδια και άλλοι εννέα βαθμοί. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κερδίσαμε, ήμασταν καλύτεροι σήμερα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια και το κάθε επόμενο θα είναι πιο δύσκολο, ειδικά τώρα με αυτές τις συνθήκες που παίζουμε και τον λόγο που μετά από 11 μήνες πλησιάζει το τέλος και οι παίκτες είναι κουρασμένοι».

Για το αν συμφωνεί πως οι παίκτες ήταν αρκετά καλοί σήμερα, ωστόσο ήταν άστοχοι μέχρι να μπει ο Πρίγιοβιτς: «Οι παίκτες σήμερα ήταν πάρα πολύ θετικοί, είχαν όρεξη από την αρχή, κάνανε αυτά τα πράγματα που είπαμε. Θέλαμε άμεση πίεση, θέλαμε να ελέγξουμε εμείς το παιχνίδι, να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα από τις άλλες ομάδες, να βγαίνει γρήγορα μπροστά, να βγαίνει γρήγορα στις κόντρες επιθέσεις. Όσον αφορά αυτό, κλείσαμε καλά την ομάδα του Πανιωνίου. Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι, εκτός αυτό που λέτε εσείς, βρήκαμε δυο φορές την εστία αλλά ήταν δυο δοκάρια και μετά βάλαμε αυτό το ωραίο γκολ που έκανε ο Πρίγιοβιτς και είχαμε άλλες δυο ευκαιρίες που μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Δεν είναι θετικό βέβαια όταν δεν βρίσκεις εστία, αλλά είναι πολύ δύσκολο να παίζεις κόντρα σε μια ομάδα που κατά την άποψη μου, παίζει την καλύτερη άμυνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όταν βρίσκονται όλοι πίσω από την μπάλα».

Για την επίθεση που δέχτηκε στην Λεωφόρο και τα όσα είπαν για αυτόν άνθρωποι του ποδοσφαίρου: «Ντρέπομαι για τους ίδιους, αυτό έχω να πω, ντρέπομαι για τους ίδιους. Λογικά πέταξα μόνος κάτι από την κερκίδα και χτυπήθηκα μόνος μου. Αυτό έχω να πω και αυτό δεν άκουσα, λογικά… το επόμενο που θα ακούσω θα είναι αυτό».

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X