ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στέλνουν Γκούσεφ

Έτοιμος για την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν φαίνεται πως βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ουκρανία, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αναμένεται να αποκτήσουν τον 34χρονο εξτρέμ, Όλεγκ Γκούσεφ. 

Ο Γκούσεφ ήταν σε συζητήσεις με ομάδες από τις ΗΠΑ αλλά και τον Καναδά, ωστόσο το μεταγραφικό παράθυρο στα παραπάνω πρωταθλήματα έχει κλείσει. Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ φαίνεται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και φέρεται να έχει «κλείσει» τον Ουκρανό μεσοεπιθετικό. 

Ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος από τον περασμένο Γενάρη όταν και τερματίστηκε η συνεργασία του με την Ντιναμό Κιέβου, στην οποία έχει ξοδέψει… ολόκληρη την καριέρα του. Συγκεκριμένα, ο Γκούσεφ μεταγράφηκε στην Ντιναμό το καλοκαίρι του 2003 από την συμπολίτισσα Άρσεναλ και έχει καταγράψει με την φανέλα της 368 εμφανίσεις, ενώ έχει πετύχει 78 γκολ! Φυσικά, έχει αρκετές εμπειρίες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας παίξει σε 72 ματς συνολικά από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα, είναι και 98 φορές διεθνής με την Ουκρανία, μετρώντας 13 γκολ.

www.sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση