ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν μας ξεχνούν οι ΠΑΟΚτζήδες»

Ο Γιασεμάκης Γιασεμή συνέδεσε μεγάλο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας με τον ΠΑΟΚ και ασφαλώς χάρηκε την κατάκτηση του τροπαίου του κυπέλλου. Ο Ανδρεάς Βιολάρης τον φιλοξένησε στην εκπομπή «Pressing» του ΣΠΟΡ FM 95.0 και μίλησε για τη σημασία του τροπαίου και το πώς τον αντιμετωπίζει ο κόσμος όταν πάει Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τελικό κυπέλλου: «Ασφαλώς και τον είδα. Ήταν σημαντικό για το σύλλογο αυτό το κύπελλο, το ήθελε πολύ ο κόσμος μετά από χρόνια».

Αν ασχολείται με την ομάδα: «Είμαι ΠΑΟΚτζής, πάμε συχνά στη Θεσσαλονίκη και βλέπουμε την ομάδα. Έπαιξα έξι χρόνια εκεί και είναι μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου. Ήμουν ΑΕΚτζής πριν, αλλά πλέον υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ».

Για το πώς τον αντιμετωπίζουν όταν πάει εκεί: «Το εισπράττουμε αυτό από τον κόσμο της Θεσσαλονίκης. Είναι πιο θερμός, όπως εμάς στην Κύπρο. Σε βρίσκουν στο δρόμο, θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί σου. Προσφέραμε λίγα στον ΠΑΟΚ αλλά δεν μας ξεχνά. Στην Κύπρο δεν είναι τόσο θερμοί, στην Ελλάδα το βγάζουν από την ψυχή τους αυτό που νιώθουν».

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση