ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάμπος: «Ήρθε η ώρα για τίτλους»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Τζάλμα Κάμπος, έστειλε μήνυμα τίτλου, μιλώντας πριν από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

 Σε δηλώσεις σου είχες πει πως στον ΠΑΟΚ ήρθες για τίτλους. Δύο ημέρες πριν από έναν τελικό, πώς νιώθεις;

Νιώθω το ίδιο όπως την πρώτη μέρα. Έχουμε διανύσει μια μεγάλη διαδρομή, όμως έχουμε ακόμα τρεις μέρες μπροστά μας, δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, πρέπει να το πετύχουμε τώρα.

Είναι από τα πιο μεγάλα ματς που δίνεις στην καριέρα σου;

Είναι ένας μεγάλος αγώνας γιατί είναι ένας τελικός, ένα ματς εντελώς διαφορετικό από έναν αγώνα πρωταθλήματος. Οι τελικοί είναι για να τους κερδίζεις, έχουμε δυνατότητα να κερδίσουμε, συνεπώς, ναι, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς.

Η ομάδα έχει την ίδια θετική ενέργεια που είχε πριν από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό;

Είναι ένας διαφορετικός αγώνας. Απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν διπλές αναμετρήσεις. Βρεθήκαμε σε δυσμενή θέση έπειτα από το πρώτο αγώνα είχαμε όμως την ευκαιρία να το διορθώσουμε. Τώρα όμως, είναι ένας τελικός, ένα ματς στο οποίο πρέπει να παίξουμε πιο συγκεντρωμένα αφού με το που τελειώσει ο αγώνας δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία να διορθώσουμε την κατάσταση.

Ο Πέλκας επανέλαβε τις λέξεις θέληση και πάθος δυο και τρεις φορές ως το μυστικό προκειμένου ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το Κύπελλο. Συμφωνείς με αυτή την άποψη;

Έτσι νιώθουμε για κάθε παιχνίδι και ο αγώνας αυτός δε διαφέρει από αυτή την άποψη. Μπορεί να παίζουμε σε έναν τελικό, να έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το τρόπαιο μπαίνουμε όμως σε όλα τα παιχνίδια με την ίδια νοοτροπία, για να τα κερδίσουμε, έτσι δε μπορεί να διαφέρει αυτός ο αγώνας από τους υπόλοιπους.

Την Κυριακή ο Πρίγιοβιτς δήλωσε ότι αυτή η ομάδα έχει λιγότερους τίτλους από όσους πραγματικά της αξίζουν. Υπάρχει κοινή φιλοσοφία πάνω σε αυτό;

Θεωρώ ότι αυτή είναι η άποψη που έχουνε όλοι οι παίκτες που είναι μέσα στην ομάδα και από την αρχή δήλωσα ότι γνωρίζουμε τι εστί ΠΑΟΚ, γνωρίζουμε τους φιλάθλους, γνωρίζουμε τις φιλοδοξίες του συλλόγου και θέλουμε να γίνουμε συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια. Δεν είναι κάτι πρωτάκουστο για εμάς, ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τίτλους και ο ΠΑΟΚ θέλει να δημιουργήσει νέα ρεκόρ και για αυτό το λόγο είμαστε εδώ.

Επειδή η πόλη ζει στο κλίμα του τελικού, έχεις εισπράξει στην καθημερινότητά σου το συναίσθημα αυτό μέσω μηνυμάτων ή συνομιλιών με τους φίλους της ομάδας;

Ο τελικός είναι πολύ σημαντικός γιατί είναι μία μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε ένα τρόπαιο έπειτα από πολλά χρόνια, συνεπώς αντιλαμβανόμαστε το πάθος και την επιθυμία των οπαδών. Αντιμετωπίζουμε αυτού του είδους την πίεση την οποία όμως αντιμετωπίζουμε και σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες καθώς ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ στο οποίο ακόμα και όταν παίζεις με τον τελευταίο υπάρχει η απαίτηση να κερδίσεις.


Πηγή:www.sport-fm.gr

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X