ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν υπάρχουν διλήμματα για τον Ίβιτς

24sports team

info@24sports.com.cy

Η μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ, τον Βλάνταν Ίβιτς και τους ποδοσφαιριστές του πλησιάζει.

Όλοι στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια γνωρίζουν πως ο σαββατιάτικος τελικός του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους να γραφτούν με χρυσά γράμματα στην 91χρονη ιστορία του συλλόγου.

Ο Σέρβος προπονητής, θέλοντας να ξεκουράσει σωματικά και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, τούς έδωσε ρεπό και σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν ξανά στις προπονήσεις.

Ο 40χρονος προπονητής, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η Live Sport, έχει καταλήξει σε απόλυτο βαθμό στο σχήμα και τους παίκτες που θα επιλέξει να παρατάξει κόντρα στην «Ένωση».

Ανάλογα με το σύστημα που θα επιλέξει, 4-2-3-1 ή 4-3-3, θα κριθεί ποιος από τους Κάνιας και Μπίσεσβαρ θα πάρει φανέλα βασικού. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς.

Αν το σύστημα είναι 4-3-3, τότε δίπλα στους Τσίμιροτ και Σάχοφ θα είναι ο Κάνιας, ενώ στο 4-2-3-1 μπροστά από τον Βόσνιο και τον Ουκρανό θα είναι ο Μπίσεσβαρ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν ο Κάμπος στα δεξιά, ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή και ένας εκ των Πέλκα ή Ενρίκε στα αριστερά.


Πηγή:www.sport-fm.gr

 

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X