ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άμεσες οι εξελίξεις με Λημνιό

Συνεχίζονται κανονικά οι διαπραγματεύσεις του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού και αναμένονται οριστικές εξελίξεις μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στον «Δικέφαλο του Βορρά». 

Μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει ένας κοινός στόχος, που είναι η αίσια ολοκλήρωση της υπόθεσης, αφού προφανώς και οι Θεσσαλονικείς θέλουν πάρα πολύ τον νεαρό εξτρέμ, κατόπιν και σχετικής εισήγησης του Βλάνταν Ίβιτς, που τον έχει ξεχωρίσει από την περίοδο που ήταν προπονητής στην Κ20 της ομάδας, αλλά και οι Περιστεριώτες δεν θέλουν να κλείσουν τον δρόμο στον παίκτη. 

Άλλωστε, στόχος τα τελευταία χρόνια των «κυανολεύκων» είναι να προχωρούν σε πωλήσεις τέτοιου είδους για την τόνωση του ταμείου, πόσω μάλλον με παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία στην οποία έχουν επενδυθεί πάρα πολλά. 

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες και σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, υπάρξει οριστική κατάληξη το πολύ μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του deal.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X