ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με Κάνιας βασικό

Τον Ιανουάριο του 2012 ήταν η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, κάτι που θέλει να πετύχει απόψε ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική ης Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς, μετά τη χθεσινή νίκη του Πανιωνίου επί της ΑΕΛ, απομακρύνθηκαν στους πέντε βαθμούς από τη δεύτερη θέση και θέλουν σήμερα τη νίκη κόντρα στην «Ένωση», διευρύνοντας έτσι το νικηφόρο σερί τους μακριά από την Τούμπα (5 νίκες και 2 ισοπαλίες μετά την ήττα με σκορ 1-0 από τον Παναθηναϊκό). 

Στη διάθεση του Ίβιτς, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, τέθηκε και επίσημα ο Χοσέ Κάνιας, ο οποίος αναμένεται μάλιστα να ξεκινήσει στο αποψινό ντέρμπι. Ο Σέρβος τεχνικός είχε και μία απώλεια της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Κίτσιου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τένοντα και έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τους Πέλκα, Κουλούρη, Χαρίση, Δεληγιαννίδη και Χατζηισαΐα. 

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζά και Κρέσπο. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάνιας, με εσωτερικούς μέσους τους Σάχοφ και Τσίμιροτ. Οι Κάμπος και Ενρίκε θα είναι στα πλάγια της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Πρίβιοβιτς. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρικιτς, Λέοβατς, Πούγγουρας, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ουάρντα και Αθανασιάδης.

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση