ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαββίδης: «Θα τηρήσω το 50-50»

Ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, υποστηρίζει σε συνεργάτες του πως θα τηρήσει το 50-50 και δεν πρόκειται να γίνει χαλίφης στη θέση του... χαλίφη!

Ο «Νο1 παίκτης του παιχνιδιού» αναφέρει στους κοντινούς του ανθρώπους που εδώ και περίπου δύο χρόνια ασχολούνται με την αλλαγή των ισορροπιών στην ομοσπονδία, πως θα είναι δίκαιος.

Ο Ευάγγελος Γραμμένος αναμένεται να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ και αποτελεί επιλογή του Ιβάν Σαββίδη, όμως, ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου ισχυρίζεται πως δεν θα τον χρησιμοποιήσει για δικό του συμφέρον, ώστε να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στους τίτλους.

Το δημοσίευμα τονίζει πως αν αυτό γίνει πράξη τότε οι διαιτητές θα σφυρίζουν 50-50 και τα λάθη τους θα είναι ανθρώπινα και προσθέτει πως ο Σαββίδης εγγυάται ότι η διαιτησία δεν θα προσφέρει υπηρεσίες στον νέο πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ετσι, η ΚΕΔ δεν θα κινδυνεύει αν κάνει σωστούς ορισμούς και τιμωρεί τους... ανίκανους ρέφερι. Θεωρεί ως εχέγγυο προς αυτή την κατεύθυνση το γεγονός ότι η νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας λειτουργεί αυτόνομα και λογοδοτεί στη FIFA.

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση