ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ούτε που ίδρωσε ο ΠΑΟΚ

Εύκολα και απλά ο ΠΑΟΚ. Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς επικράτησε 4-0 της Βέροιας, βγάζοντας αντίδραση μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από τη Σάλκε!

Έβγαλε αντίδραση μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από τη Σάλκε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς επικράτησε 4-0 της Βέροιας, ανέβηκε ξανά στην τρίτη θέση, με τον Σέρβο τεχνικό να βγάζει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. Τρομερός ο Πρίγιοβιτς, που σκόραρε δύο τέρματα και έφτασε τα πέντε γκολ σε έξι ματς, ενώ σκόραραν και οι Ενρίκε, Πέλκας. Πολύ καλός και ο Ουάρντα, που μοίρασε δύο ασίστ.

Τραγική η Βέροια, έγινε έρμαιο στις ορέξεις των παικτών του ΠΑΟΚ και πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να προλάβει το… τρένο της σωτηρίας! Δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στο ντεμπούτο του στην ομάδα ο Ράτκο Ντόστανιτς, που έχει πολύ δύσκολο έργο ενόψει της συνέχειας!

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία του αγώνα εξ αρχής, προσπάθησε να παίξει με κάτω τη μπάλα και να… τρυπήσει την άμυνα της Βέροιας, η οποία έψαχνε τις κόντρα-επιθέσεις. Ο Ενρίκε απείλησε δύο φορές με ισάριθμα σουτ στο πρώτο δεκάλεπτο και στο 17’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ, που έκανε πιο απλά τα πράγματα γι’ αυτούς στο υπόλοιπο του ματς. Ο Σισοκό έκανε το τακουνάκι, θέλοντας να δώσει τη μπάλα στον Λόπεθ, ο Ενρίκε κυνήγησε τη φάση, έκλεψε και πέρασε τον πορτιέρε της Βέροιας, γράφοντας σε κενή εστία το 1-0.

Πριν καν περάσει ένα λεπτό, ο ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα αλλά ο Λόπεθ είπε «όχι» στον Τζάλμα Κάμπος. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι έδειξαν να κατεβάζουν ταχύτητα, δεν δημιουργούσαν ευκαιρίες και έπρεπε να φτάσουμε στο 41ο λεπτό για να δούμε κάτι το αξιοσημείωτο. Συγκεκριμένα, ο Ενρίκε έπεσε στην περιοχή, ο Βασιλαντωνόπουλος δεν φάνηκε ξεκάθαρα αν τον βρήκε έστω και λίγο από πίσω, με τον διαιτητή Μπλάνα να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Πρίγιοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, δεν λάθεψε και έγραψε το 2-0.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς χωρίς να ιδρώσει, είχε πάρει μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη και με την έναρξη του δευτέρους μέρους, τελείωσε ουσιαστικά το ματς. Ο Ουάρντα εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Πρίγιοβιτς πετάχτηκε και με φοβερή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο απέναντι «Γ», αφήνοντας… άγαλμα τον Λόπεθ. Ο ΠΑΟΚ είχε «κλειδώσει» το τρίποντο και ο Ίβιτς έδωσε την ευκαιρία στον Πούγγουρα να αγωνιστεί περισσότερο από μισή ώρα, όπως και στον Σιαμπάνη, που έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, περνώντας στη θέση του Γλύκου.

Τα λεπτά περνούσαν, η Βέροια έδειχνε ανήμπορη να κάνει το… οτιδήποτε, με τον ΠΑΟΚ να σκοράρει και τέταρτο γκολ. Ήταν το 72ο λεπτό όταν ο Ουάρντα έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και κάθετη στον Πέλκα, ο οποίος με τρομερή λόμπα κρέμασε τον Λόπεθ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 για τον «δικέφαλο του βορρά».

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος (62’ Σιαμπάνης), Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς (53’ Πούγγουρας), Κίτσιου, Κάτσε, Σάκχοφ, Κάμπος (69’ Πέλκας), Ενρίκε, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Τομάς (57’ Μπελαΐντ), Μπαλάφας, Στόιτσεφ (77’ Στόιτσεφ), Άρτσε (67’ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

Διαιτητής: Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας)

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση