ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καλώς τον Φακούντο, καλώς τα παιδιά!

Τώρα δεν είχε… τσουβάλια ευκαιρίες, είχε, όμως, στόχο! Με τον Μάτος να «γράφει» ξανά και τον Περέιρα να πετυχαίνει τα πρώτα του (2) γκολ, ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» 3-0 τον Λεβαδειακό και πλησίασε την 5άδα!

Πόσο… εύκολο είναι, τελικά, να στείλεις τη ριμάδα την μπάλα στα δίχτυα είδε -για πρώτη φορά φέτος- ο ΠΑΟΚ!

Δίχως να βγάλει τις τελικές άλλων ματς και να χάσει τα… άχαστα, ο «δικέφαλος, απλά και ωραία, επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού στην παγωμένη Τούμπα και πλησίασε την πρώτη 5άδα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης (για τη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας), ο Μπίσεσβαρ, με τον Φακούντο Περέιρα, όμως, να τον… κοντράρει στα ίσα για το βραβείο του MVP, αφού ο Αργεντινός μπήκε στο 57’ και σε διάστημα 19 λεπτών πρόσθεσε δύο γκολ, τα πρώτα του φέτος, στο 5ο του εξαιρετικού Λέο Μάτος (19’).

Ο Ολλανδός, πάντως, ήταν… όλα τα λεφτά για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, βγάζοντας τις ασίστ για τα πρώτα δύο τέρματα του ΠΑΟΚ. «Εξαφανισμένος», για άλλο ένα παιχνίδι, ο Στέφανος Αθανασιάδης, που ακόμη «ψάχνει» το πρώτο του γκολ. Με δέκα από το 43’ ο Λεβαδειακός, λόγω -σωστής- αποβολής του Μεντί, σχεδόν άριστη η διαιτησία του κ. Πουλιμά.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (71' Μαλεζάς), Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (57’ Περέιρα), Κάμπος, Αθανασιάδης (77' Μυστακίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μιλιάζες (63' Καραχάλιος), Μεντί, Ουόν, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι (77' Καψάσκης), Γιακουμάκης, Βασιλείου, Καλτσάς.

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση