ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σε ρυθμούς πολυβόλου

«Καταιγίδα» ήταν ο ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα. Οι Θεσσαλονικείς ήταν σαρωτικοί και ταπείνωσαν τους Φαίακες επικρατώντας με το εμφατικό 5-0.

Το πάρτι της ομάδας του Ίβιτς ξεκίνησε μόλις στο 48ο δευτερόλεπτο όταν ο Ανδρεόπουλος έστειλε άθελά του την μπάλα στην εστία του Κουτζαβασίλη. Στο 23’ ο Μπίσεσβαρ με υπέροχο σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 33’ ο Κάμπος, έπειτα από άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αθανασιάδη, έγραψε το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ ο ρυθμός είχε πέσει, ο Κάμπος με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε ύστερα από κεφαλιά του Μάτος στο 61’.

Το ματς:

Με γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ το ματς, καθώς ο Ανδρεόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε μόλις στο 48ο δευτερόλεπτο την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Η ομάδα του Ίβιτς πίεσε ψηλά και με ωραίους συνδυασμούς στον χώρο της μεσαίας γραμμής κρατούσε την μπάλα στα πόδια της, ενώ η Κέρκυρα αδυνατούσε να περάσει ακόμη και την σέντρα. Λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου ο Μπίσεσβαρ με υπέροχο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων (23’).

Ο «δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε να έχει το πόδι στο γκάζι κι έκανε ό,τι ήθελε στην άμυνα της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου, που δεν μπορούσε να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τους αφηνιασμένους Κάμπος και Ροντρίγκες. Στο 33’ ο δεύτερος κέρδισε πέναλτι ύστερα από παράβαση του Βενέτη, ο Αθανασιάδης νικήθηκε απ’ τον Κουτζαβασίλη αλλά ο Κάμπος πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 3-0. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να βγάζει ευκαιρίες μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου με τους «Φαίακες» να μην μπορούν να προβάλουν την παραμικρή αντίσταση.

Αρκετά χαλαρός επέστρεψε από τα αποδυτήρια ο «δικέφαλος του Βορρά» για το δεύτερο μέρος. Οι Φαίακες προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποια σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Γλύκος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Οι Θεσσαλονικείς χωρίς να ανεβάσουν στροφές έφτασαν με όμορφο σουτ του Κάμπος στο 58ο λεπτό στο 4-0 και τρία λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκαν νέα αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων με τον Μάτος να γράφει με κεφαλιά στο 61’ το 5-0.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεφτε. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ελαφρώς στροφές όταν πέρασε στο παιχνίδι ο αρκετά ορεξάτος Περέιρα, που δημιούργησε νέα ρήγματα στην άμυνα της Κέρκυρας. Στο φινάλε του, το ματς είχε τελείως διαδικαστικό χαρακτήρα και οι δύο ομάδες περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα του Καραντώνη.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Κόντος, Ανδρεόπουλος (77’ Αντιλέου), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου (77’ Γκόμες), Ζαραδούκας, Τουράμ

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς (62’ Κίτσιου), Κρέσπο, Βαρέλα (46’ Μαλεζάς), Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ροντρίγκες (73’ Περέιρα) και Αθανασιάδης

sport-fm.gr

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση