ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την Σάλκε

Τρία χρόνια μετά και οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και της Σάλκε συναντώνται και πάλι, αυτή την φορά για την φάση των «32» του Europa League.

Αυτή την φορά, ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να πάρει ρεβάνς για τον αποκλεισμό του 2013 όταν είχε ξανασυναντήσει τους «βασιλικούς μπλε» στα play-offs του Champions League. Τότε οι Γερμανοί είχαν βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αφού ο ΠΑΟΚ με τον Χουμπ Στέφενς στον πάγκο του είχε πάρει εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) στο πρώτο ματς με σουτάρα του Μίροσλαβ Στοχ. Στον επαναληπτικό της Τούμπας, η ομάδα του Ρουρ είχε φύγει νικήτρια ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι (στο οποίο ο «δικέφαλος» δεν είχε λόγω τιμωρίας τον κόσμο το πλευρό του) με σκορ 3-2 και πήρε εκείνη το εισιτήριο των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Φέτος, η Σάλκε δεν ικανοποιεί με τις εμφανίσεις της στην Bundesliga, καθώς βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς. Αντίθετα, στην Ευρώπη η πορεία της κρίνεται άκρως ικανοποιητική. Μπήκε χωρίς αγώνα για τα προκριματικά στον 9ο όμιλο του Europa τερματίζοντας άνετα στην κορυφή με 15 βαθμούς. Στην 2η θέση άφησε την Κράσνονταρ (7 βαθμοί) ενώ στην 3η και 4η τερμάτισαν οι Σάλτσμπουργκ (7β) και Νις (6β.), αντίστοιχα.

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση