ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σενάρια για Τζαβέλλα στην ΑΕΚ

Μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ η περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα, που είναι στα… μαχαίρια με τον ΠΑΟΚ ύστερα από τα όσα συνέβησαν μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και οι δύο πλευρές αναμένεται να λύσουν άμεσα τη συνεργασία τους.

Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε θέμα ανάμεσα στον διεθνή αμυντικό και τον «δικέφαλο του Βορρά» έγιναν μοιραία συνειρμοί για την Ένωση. Ωστόσο, πλέον δεν πρόκειται για εικασίες ή για φήμες. Έχει πέσει το όνομα του στο τραπέζι εν όψει Ιανουαρίου, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», καθώς έχει αρκετούς φαν εντός της ομάδας.

Στα συν της υπόθεσης είναι το ότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όπου έχει δημιουργηθεί κενό μετά την αποχώρηση του Λέσκοτ, όσο και στο αριστερό άκρο, όπου υπάρχει ο Ντίντακ ως βασική επιλογή και ως εναλλακτική ο Ντίας, ο οποίος δεν έχει «πιάσει» στην ΑΕΚ.

Δεν φαίνεται να έχει γίνει επαφή με τον παίκτη ή την πλευρά του, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει προσεχώς και οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν την υπόθεση, διερευνώντας προσεκτικά τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν με τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι γνωστό ότι πρόκειται για δυναμικό και παράλληλα απρόβλεπτο χαρακτήρα. Θέλουν να μειώσουν τις πιθανότητες να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στα αποδυτήρια.

Πηγή: sport-fm.gr (αποκλειστικός συνεργάτης 24sports)

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση